Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Sure WP 75lv + Buff 61lv

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilką znalazłem bardzo atrakcyjną ( jak dla mnie ) ofertę konto na allegro jakim jest Sura WP 75lv z EQ wraz z buffem 61lv. Na Surze WP znajduje się Czar ostrze G5 - G6 Strach M10 ( WTF ? ) Uderzenie palcem M5 - M6 Smoczy Wir M9 - M10 Rozproszenie Magi 6. Biolgo na etapie konarów. Co do EQ : kolce z niebieskich łez + 7 zamkowy hełm + 6 naszyjnik z niebieskich łez 1500hp pieczęć walecznego lwa na 14 dni zatruty miecz + 6 srd 24% KD potwora + 4 i pęknięte KD duchowa zbroja płyt + 7 KD Speeda + 3 KD pęknięte i KD Duszy Uchylenia + 3 bransoletę z niebieskich łez + 4 ( jak dobrze widzę 5B w tym 1500hp )

4x Lwia Tarcza ( nie wiem + ile ) 3x Błogo 2x Duchowa Zbroja Płytowa 1x Zbroja Płytowa Czarnej Magi no i takie pseudo śmieci jak krwisty kamień, zmiana bonów itp. Koń Militar Tak więc sami widzicie konto ma w miarę spoko EQ jak i skile :)

Sura 150zł

1 --> Ile takie konto jest warte ?

2 --> Czy warto kupować Sure WP 75lv na Solarze ?

3 --> Czy opłacało by się tak zrobić że sprzedał bym wszystko co jest na tym koncie wraz z EQ i kupił coś lepszego na 75lv ? Czy lepiej zostać przy tym ? ( Ile bym wziął za to całe EQ ? )

Za każdą odpowiedz z sensem daję + ( proszę jak to możliwe odwdzięczyć się plusem dla mnie :P )

Opublikowano

no nie wiem jak naprawde ją chcesz to zainwestuj ale mozesz sie potargować z właścicielem i kupić jak najtaniej

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

Siema.Powiem tak jak na moje oko skille w miare surka fajna do dropu eq straszna bieda.Na pl nie oplaca sie grac juz wiec odradzam

Opublikowano

Na PL sie nie opłaca jak zrobili 105lv a i jeszcze solar 26 a na privie to Ci serwer zamknie i dupa.

Opublikowano

W tych czasach łatwo jest kupić dobre konto z ekwipunkiem za grosze, także uważam, że nie opłaca się kupić takiego konta. :) Poszukaj lepszych ofert.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nie warto. Lepiej kupić postać 35lvl z aura np P i rozwijać eq powoli

Podaj mi link

PS. Bardziej wole Sure WP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...